Cartofi prajiti cu sos de smantana si usturoi

Standard

Daca pana acum nu erati siguri de obsestia mea pentru retetele de tipul „ceva cu sos de smanatana  si usturoi” acum clar nu mai exista indoilei….Continuand asadar ciclul mentionat, la care s-a mai adaugat si categoria „ce sa mai gatim azi ca sa ingrasam bine partenerul de viata”…i give you the ultimate:

Evident ca reteta e mega-simpla: spalat, curatat de coaja, taiat si prajit cartofi (prajitul cartofilor este sincer o arta, depinzand cum ii preferi – super-crunchy, moi sau semi-uscati si rich on the inside..ehe…multe de zis aici). Sosul de smantana cred ca deja l-ati memorat din celelalte postari (smantana, 3-4 catei de usturoi bine tocati, marar si patrunjel proaspat). Se ia un bol si se pun cartofii prajiti la manjit cu sosul de smantana, se amesteca usor sa nu facem piure si la final, se curge o mare bala pe langa bol (foarte important acest „pe langa”), mai ales de la cei care nu au voie cartofi prajiti (in cazul meu, mai intervine luatul vasului de yena si postat la pervaz, unde lumina e buna pentru pozat cu shtutzul meu de aparat – ha! na c-am scos si-o rima….man i’m good…).

Pofta buna! (cu dedicatie pentru cei a caror obsesie nu este numaratul caloriilor:))

2 răspunsuri »

Hai zi ceva!