Mic dejun in 10 minute

Standard

DSC_6986

După ce cobori din pat ca teleghidat, asigură-te că te-ai spălat pe față și mai ales pe mâini. Lăsă-l pe celălalt să doarmă mai mult dacă vrea 🙂

Pune un ibric de apă la fiert, pentru ouă, la foc mare. Taie 4 felii de pâine și pune-le în prăjitorul de pâine setat după plac. Scoate 2 fire de ceapă verde din frigider, curăță-le, toacă-le și pune-le în chopper alături de pulpa unui avocado bine copt. O pișcătură de sare de himalaya, una de piper alb, 2 linguri de ulei de măsline, câteva picături de zeamă de lămâie și câteva secunde la chopper mai încolo ai pasta de avocado gata de întins pe feliile de pâine prăjită, care, btw, ar trebui să fie gata de scos. Când apa bolborosește, te poți întrerupe din făcutul pastei de avocado ca să lași focul mai domol și să pui 2 ouă la fiert, cu lingura, maxim 6 minute, pentru un miez cleios.

Cât timp fierb ouăle, așează frumos 2 felii de pâine pe fiecare farfurie, câteva măsline naturale și curăță un ardei capia roșu pe care îl împarți între porții. Pune pasta de avocado într-un castronel din care să-și ia fiecare după bunul plac. Scoate ouăle, aruncă apa fierbinte și umple ibricul cu apă rece rece reeeeece. Decojește ouăle și pune-le pe farfurii. Urlă la celălalt că-i gata masa. Your welcome.

Încearcă și:

Dacă te-ai blocat la varianta ”avocado pe pâine”, recomand cu căldură galeria asta de 10 rețete. Sau asta.

DSC_6987

Hai zi ceva!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s