Perfect summer food

Standard

Adicatelea, in ordinea numerelor de pe tricou, de sus in jos si de la stanga spre dreapta: cas proaspat de oaie, urda proaspata de oaie – kingsize, ridichea zemoasa nr. 1, ardei, castravete, urda proaspata de vaca – small size, ridichea zemoasa nr. 2.

Mic dejun. Pranz. Cina. Whatever, whenever, all day, everyday. Asta as manca mereu primavara-vara ba chiar si in restul anului, cu conditia unor legume nepompate cu „bunataturi” chimicaloase (mdap, femininul de la „chimicalos”, cuvand de rookie foodie care nu-se-(h)exista-in-dex).

PS: Branza direct de la stana – only way to fly…

Pam-pam!

Pofta buna!

Hai zi ceva!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s