Ficatei de pui la cuptor

Standard

Din ciclul „retete sanatoase”, m-am gandit sa bag la cuptor o punga de ficatei de 500 grame (spalati si scursi bine de apa) moscoliti cu o lingurita de ulei de masline, alaturi de un morcov taiat rondele si o ceapa solzisori mai grosuti, condimentati bine cu ce mi-a venit la indemana si scaldati binisor in vin (cred ca a fost rosu ca nu aveam alb, desi ala mergea). Toata treaba acoperita cu o folie de alminiu. Dupa cam o ora la foc mediu (din care ultimele 10 minute – scos folia si lasat vasul descoperit):

Tips: Folositi bere neagra in loc de vin, iese ceva de vis! In acest caz se mai pot adauga si alte legume gen radacina de patrunjel si pastarnac, telina, poate chiar si cartof, toate acestea caramelizadu-se bine cu aroma berii, rezultand un sos to-die-for.

Pofta buna!

Hai zi ceva!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s