Yumm in a bowl – salata iute de hribi

Standard

Problema: disperare + foame (motiv pentru care va rog, scuzati exprimarea din acest post).

Ingrediente: una bucata sambata (post-house management, deci mega lene dupa cateva ore de curatenie in casa); o felie babana de caldura insuportabila mon cher;  maraton de „Fetele Ghilmore” pe Diva (deci orice activitate de preparare a mancarii ce mecesita mai mult de 5 minute cat dureaza pauza de publicitate e din start compromisa).

Amintirea unui borcan de hribi conservati nush cum la borcan cu un strop de ulei de masline (nu pot da detalii, dar daca sunteti interesati, pot furniza la cerere o reteta de la furnizor – Dl. Tata lu’ Chef Rookie) apare vag in fata TV-ului…ah…yumm…da sunt cam fazi….what to do..what to do..ar merge cu ceva iute….Atunci, instant intervine intrebarea simpla: ce am iute in casa ce as vrea sa mananc? Tzac-pac imi amintesc sa fi vazut odata la cineva ca manca ceapa taiata pestisori cu un dressing de ulei + sare + piper + otet.

Gata, m-am trezit din day-dreaming, si, evrika, a inceput reclama. Fuga in bucatarie. Deschidem frigiderul: scot borcan de hribi (de-ala de 400, pun cam 3/4 din el), o ceapa medie, un pic de suc de rosii si ketchup de casa (suc de rosii, tot de casa, in care s-au pus ardei copti dati prin masina de tocat, iar chestia asta lasata la scazut = heaven), un ardei. Tocat, amestecat, asezonat cu sare, piper si otet. Rezultatul:

Pofta buna!

Hai zi ceva!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s